Trek de aandacht met prachtige design dozen

Het gebruik van standaardverpakkingen is vele malen minder effectief dan het gebruik van design dozen. Met een design doos, die verkrijgbaar is in verschillende vormen en afmetingen, valt het product veel meer op en kan er een blijvende indruk achter worden gelaten. Zo zijn er bijvoorbeeld de FEFCO 0217, FEFCO 0350, FEFCO 0351A, FEFCO 1717, een lunchbox, een unieke flessendoos, een verstelbare doos of een appeltas mogelijk, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

  • Duurzaam en recyclebaar
  • Veel verschillende vormen en afmetingen mogelijk
  • Producten waar je écht mee opvalt
  • Bedrukkingen in alle stijlen mogelijk

Relatiegeschenken die iedereen onthoudt

Als je een product verpakt of een relatiegeschenk weggeeft, wil je dat degene die het uitpakt of ontvangt onder de indruk is en het onthoudt. Door gebruik te maken van een design doos met een bijzondere vorm en een goed uitgewerkte opdruk in plaats van van een standaardverpakking, behaal je dit doel.

Ontzettend veel vormen mogelijk

Door de nieuwste technologieën van tegenwoordig kunnen dozen worden geproduceerd in ontzettend veel verschillende vormen. Naast de standaard vierkante en rechthoekige vormen zijn bijvoorbeeld ook zeshoeken, achthoeken, flesvormen en veel meer mogelijk. Zo kun je jouw design doos perfect aan laten sluiten op het doel dat je met de doos wilt bereiken.

Bedrukkingen in eigen stijl

Een design doos weet met een bijzondere vorm al de aandacht te trekken. Maar om het plaatje compleet te maken, is een goede bedrukking nodig. Een bedrukking in de huisstijl van jouw bedrijf, bijvoorbeeld. Of compleet in thema van het project waarvoor je de design dozen wilt gebruiken. Dit is allemaal mogelijk wanneer je jouw design aanlevert bij een goede dozenproducent. De meesten kunnen zelfs ondersteunen bij het ontwikkelen van het design.

Duurzame reclame

Duurzaamheid is altijd al een belangrijk speerpunt geweest, maar tegenwoordig geldt dit nóg meer. Daarom is het belangrijk dat de producten waarmee jij jezelf op de kaart zet ook duurzaam en recyclebaar zijn; anders doet het eerder afbreuk aan je brand dan dat je het opbouwt. Design dozen zijn gelukkig op enorm duurzame manieren te produceren.

Vind meer informatie en inspiratie bij Megavista

De design dozen van Megavista zijn duurzaam, recyclebaar en beschikbaar in veel verschillende vormen en afmetingen. Daarnaast zijn ze bedrukbaar met eigen ontwerp of reclame, waarbij er ook mogelijkheid is voor ondersteuning in het ontwerp. Bekijk direct de mogelijkheden!