Een echte eyecatcher? Kies voor een kartonnen design!

Een kartonnen design biedt jou als bedrijfseigenaar of marketeer unieke mogelijkheden om jouw bedrijf visueel tot leven te brengen. Vaak wordt dit materiaal over het hoofd gezien, omdat bedrijven de lage kostprijs niet vertrouwen of automatisch kiezen voor duurdere materialen. Terwijl karton juiste zulke unieke kwaliteiten bezit! Welk type organisatie je ook runt, een design van karton kan je op vele manieren helpen in de promotie van je bedrijf. Wij vertellen je meer over de mogelijkheden van dit unieke materiaal en geven je 4 ideeën mee voor creatieve kartonnen designs!

De voordelen van karton in een notendop

Waarom je zou kiezen voor designs van karton? Allereerst kun je echt uitpakken met je ontwerp: je betaalt je nooit blauw aan productiekosten. Daarnaast is karton een bijzonder duurzaam materiaal, dat gemakkelijk vaker te gebruiken en daarna eenvoudig te recyclen is. Het laat zich makkelijk bedrukken met ieder denkbaar ontwerp, is lekker licht en je kunt er toch stevige constructies mee bouwen. En gebruik je het niet? Dan vouw je het simpelweg en berg je het gemakkelijk op!

  • Duurzaam, recyclebaar materiaal
  • Eenvoudig meermalen te gebruiken
  • Te bedrukken met iedere opdruk
  • Erg betaalbaar
  • Bijzonder licht van gewicht en toch stevig
  • Neemt ongebruikt weinig ruimte in

4 creatieve ideeën met kartonnen designs

Wil je wel met karton werken voor de promotie van jouw bedrijf, maar weet je nog niet zo goed hoe je het kan toepassen? Wij hebben 4 creatieve ideeën voor je verzameld die je op weg helpen. Ideeën waarmee de veelzijdigheid van karton nogmaals aangetoond wordt!

1) Een uniek en duurzaam relatiegeschenk

Jouw relaties écht verrassen doe je met een uniek presentje, dat je zelf hebt laten ontwerpen. Maatwerk laat zien dat je er echt moeite in hebt gestoken! Het is een moment om te laten zien dat jouw bedrijf zich bewust is van zijn impact op het milieu: kiezen voor karton is hierbij dus altijd een goed idee. Stuur relaties een leuke doe-het-zelf kroonluchter van karton, een grappige dierenkop of een kartonnen schaal met iets lekkers: met een kartonnen relatiegeschenk stuur je iets unieks, dat ook nog eens makkelijk door de brievenbus past!

2) Bezoekers de weg wijzen

Heb je het idee dat je bezoekers altijd zoekende zijn in jouw winkelpand? Wijs ze dan op een stijlvolle manier de weg en laat mooie kartonnen bewegwijzering maken. Een simpele kartonnen pilaar kan al genoeg zijn, of pak wat meer uit en laat een mooie poort maken! Je kunt ook kiezen voor traditionele wegwijzers van karton, of werken met kleine informatiebordjes die je her en der plaatst. Alles is uit karton te vervaardigen, in het design dat bij jullie past!

3) Een beursstand of showroom inrichten

Sta je binnenkort op een beurs met jouw bedrijf, of moet je een showroom inrichten? Ook dan zijn kartonnen designs ideaal om voor wat aankleding te zorgen. Plaats containers met het product wat je wil verkopen, of trek de aandacht met opvallende vormen en ontwerpen. Met karton maak je gemakkelijk veel volume en ziet jouw showroom of beursstand er direct wat aanlokkelijker uit. Zeker weten dat je meer mensen kunt verwelkomen en dat ze onder de indruk zijn van je presentatie!

4) Gezelligheid aanbrengen met de feestdagen

De feestdagen zijn de tijd van het jaar waarin je gezelligheid wil aanbrengen met versieringen en aandacht wil besteden aan de sfeer in de ruimte. Ook dat is heel goed mogelijk met kartonnen designs! Laat bijvoorbeeld kartonnen kerstbomen bedrukken, of plaats sfeervolle hangers met daarop jouw kerstgroet. De mogelijkheden zijn eindeloos! En niet alleen met Kerst zijn extra versieringen een leuk idee: ook met Pasen, of met Valentijnsdag kunnen kartonnen ontwerpen voor extra gezelligheid zorgen.

Jouw unieke ontwerp tot leven brengen

Heb je het perfecte idee voor je kartonnen design, maar geen idee waar je moet beginnen om het tot uitvoering te brengen? Daar zijn ze bij Megavista dan weer heel erg goed in. Vertel hen hoe jouw ontwerp eruit moet komen te zien, dan kunnen ze het voor een kleine meerprijs perfect voor je opmaken. En als je wel ervaring hebt met het opmaken van het design, kunnen ze jouw ontwerp snel naar wens realiseren!

Meer inspiratie bij Megavista

Wil je graag meer ideeën opdoen voor jouw kartonnen design? Bekijk dan op de site van Megavista eens de verschillende voorbeelden van kartonnen designs in hun assortiment. De mogelijkheden zijn legio en alle ontwerpen kunnen bedrukt worden met ieder denkbaar design! Natuurlijk denken ze graag met je mee en helpen ze je ook als je nog niet helemaal weet welke kant je op wil. Laat jouw kartonnen design maken door Megavista, dan kies je zeker weten voor kwaliteit en voor de beste service!