Kartonnen displays

Met een kartonnen display kun jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht komt bij een groot publiek. Daarvoor kun je zorgen door bijvoorbeeld de kartonnen display te laten zien op een beurs of tentoonstelling. Ook een supermarkt bijvoorbeeld is een uitstekende locatie voor één of meerdere kartonnen displays.

Producten van karton

Kartonnen displays vallen onder de noemer ‘producten van karton’. Op het gebied van kartonnen producten vind je bij bijvoorbeeld Megavista veel verschillende producten terug. Om je enigszins op weg te helpen vertellen we meer over kartonnen producten en dan met name kartonnen displays, in deze blog.

Meerdere voordelen

Het aanschaffen van een kartonnen display biedt jouw bedrijf meerdere voordelen. Eén van de voordelen is al besproken, je kunt namelijk op een leuke manier de boodschap van jouw bedrijf overbrengen aan het publiek. Een kartonnen display is ook erg makkelijk om mee te nemen naar een locatie, door het geringe gewicht.

Erg gemakkelijk in gebruik

Een kartonnen display is erg gemakkelijk in gebruik en ook makkelijk mee te nemen. Dankzij het lichte gewicht, kan een display mee worden genomen naar bijvoorbeeld een beurs, tentoonstelling of andere gelegenheid waarop je de display wilt kunnen laten zien. Dat doet niets af aan de boodschap die je met jouw display wilt laten zien, die kan namelijk groots naar voren komen!

Uitgebreid aanbod

Op het gebied van kartonnen displays kun je bij Megavista terecht voor een zeer divers en uitgebreid aanbod. Denk bijvoorbeeld aan kartonnen kasten, stoelen of krukjes of zelfs een loungeset. Ook voor toonbankdisplays of grotere kartonnen displays, ook wel standee displays genoemd, ben je bij Megavista uit Assen aan het juiste adres.

Advies op maat

Door het uitgebreide aanbod kan het zijn dat je twijfelt over welk soort kartonnen display jij het beste kunt gaan gebruiken. Bij Megavista helpen de medewerkers jou graag bij de zoektocht naar het meest geschikte promotiemateriaal! Welke kant je ook op wilt met jouw kartonnen displays, bij Megavista maken ze het in orde.