Toonbankdisplays 

Er zijn verschillende manieren om de reclame uitingen van jouw bedrijf naar voren te brengen. Een veelgebruikte vorm van reclame is door het te tonen via een display. Eén van de displays die daar uitstekend geschikt voor is, is een toonbankdisplay. Met een toonbank kun je jouw balie, kassa of toonbank voorzien van extra informatie voor de (potentiële) klant.

Wat is een toonbankdisplay?

We willen je graag iets meer vertellen over toonbankdisplays. Een toonbankdisplay is in de basis een, kleine, display van karton. Toonbankdisplays zijn dus gemakkelijk mee te nemen en te plaatsen op jouw balie, naast de kassa of op een toonbank of een bureau. Kortom, een toonbankdisplay is op verschillende wijzen te gebruiken.

Voordelen toonbankdisplay

Het gebruik van een toonbankdisplay kent meerdere voordelen. Het gebruik van zo’n display zorgt er dus in eerste instantie voor dat jij de boodschap van jouw bedrijf op een creatieve manier onder het publiek kunt brengen. De toonbankdisplay is ook nog eens goed te combineren met promotiemateriaal als een flyer, folder of visitekaartje. Bovendien is de montage van een display voor op een toonbank erg gemakkelijk.

Displays van Megavista

Eén van de aanbieders van toonbankdisplays, is Megavista uit Assen. Dit bedrijf kan jou op verschillende manieren helpen aan promotiemateriaal en displays voor bij jou op de toonbank. Het bedrijf staat erom bekend dat het maatwerk kan produceren. Dat wil dus zeggen dat voor ieder vraagstuk dat jij hebt omtrent promotiemateriaal, een passende oplossing kan worden geboden.

Uitgebreid aanbod

Door de jaren heen zijn er ontzettend veel toonbankdisplays ontwikkeld, waardoor je altijd voldoende keuzemogelijkheden hebt. Wat voor soort balie, toonbank, kassa of ander meubelstuk hebt waarop je de display wilt laten zien, het kan vrijwel altijd geregeld worden. Bovendien kun je dit soort displays tegenwoordig gemakkelijk online, vanuit je luie stoel, bestellen.

Advies op maat

Door het grote aanbod kan het natuurlijk zijn dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Twijfel je over welke soort display het meest geschikt is voor het vertonen van de boodschap van jouw bedrijf? Dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van Megavista! In overleg met jou kunnen deze professionals dan het best geschikte promotiemateriaal selecteren voor jouw doeleinde.