3 redenen waarom jij in de jachtbouw wilt werken

Ben jij technisch specialist en op zoek naar nieuw werk? Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar een baan in de jachtbouw kan dan echt iets voor jou zijn. Het is zonder meer een booming sector, waar op het moment altijd wel werk te vinden is. Je bouwt mee aan de mooiste jachtschepen en kan echt het verschil maken met jouw expertise. In de jacht- en scheepsbouw is altijd vraag naar technische know-how. Waarom je nog meer in de jachtbouw wil werken? Dat leggen we je graag uit!

1. Unieke projecten met groots resultaat

Denk jij graag groot? Dan zit je in de jachtbouw wel op je plek. Je werkt uitsluitend aan schepen van behoorlijk formaat: stuk voor stuk unieke projecten, met veel elementen die op maat gemaakt worden voor de klant. Daar kan jij jouw stempel echt op drukken als vakman! Als je aan een jacht denkt, denk je aan luxe. Het is an sich natuurlijk een luxe product, dat vervaardigd wordt uit exclusieve, high-end materialen. Heerlijk om mee te werken!

  • Uitdagende, langdurige projecten
  • Werken met hoogwaardige materialen
  • Unieke schepen vol maatwerk

2. Alle hens aan dek: veel specialismes benodigd

In de jachtbouw is er plaats voor een veelvoud aan technische specialiteiten. Je bouwt als het ware een compleet ingericht huis, dat ook nog eens jarenlang op zee moet kunnen varen! Daar komt nogal wat vakkennis bij kijken. Niet alleen van cascobouwers en engineers, maar bijvoorbeeld ook van hout- en metaalbewerkers, scheepstimmerlieden en monteurs. En vergeet het interieur niet: ook interieurbouwers, meubelbouwers en -spuiters zijn onmisbare krachten. Je werkt allemaal samen aan één einddoel: een jacht opleveren van superieure kwaliteit.

3. Je werkt altijd aan meerjarige projecten

Een jacht is natuurlijk niet in een dagje gebouwd. Sterker nog: een gemiddeld jacht duurt zo’n 2-4 jaar om te realiseren. En dan hebben we het nog niet eens over de allergrootste modellen gehad! Dit betekent voor jou dat je altijd langdurig werk hebt als je in de jachtbouw werkt. Elk jacht is een meerjarig project, en in elke fase is er ander werk aan de winkel. Dat maakt het werk ook nog eens enorm veelzijdig, in welk specialisme je ook werkt.

Zin in een baan in de jachtbouw?

Heb je helemaal zin gekregen om aan de slag te gaan in de jachtbouw, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan kan Rispens je helpen. Als specialist in vacatures in de jachtbouw, scheepsbouw en interieurbouw hebben ze altijd een passende vacature in de jachtbouw voor vakmensen als jij. Vaak gaat het om uitzendwerk, met een goede kans op een vaste baan. Je vindt altijd een mooie stap voor het vervolg van jouw carrière!

Welke vacatures zijn er op dit moment?

Ben je benieuwd welke vacatures er op dit moment openstaan in de jachtbouw? Op de website van Rispens vind je altijd een actueel aanbod vacatures in de jacht- en scheepsbouw. Sorteer ze gemakkelijk op afstand, dan weet je zeker dat je niet te ver hoeft te reizen voor je werk. Bekijk snel het huidige aanbod vacatures op de site of schrijf je in als jouw droombaan er niet direct bij zit. De technisch onderlegde intercedenten van Rispens kijken graag met je mee!

Bekijk vacatures in de jachtbouw >