Een lifesizer van karton: eindelijk op de foto met jouw held

Binnenkort een evenement, zoals een beurs, een bruiloft of een themafeest? Steel dan de show qua decoratie en leuk de boel op met levensgrote cutouts van karton! Een unieke manier om alle bezoekers aan het lachen te maken – of misschien wel te laten schrikken! Iedereen kan op de foto met zijn of haar held en je hebt direct de aandacht van iedere bezoeker. Kartonnen cutouts kunnen tegenwoordig zo realistisch gemaakt worden dat je twee keer met je ogen zult moeten knipperen – staat daar nou een bord of een echt persoon?

Offline en online marketing tot de max

Host je wel eens een marketing event, dan zul je dit als geen ander weten: de mix tussen online én offline marketing vormt de absolute sweetspot voor de promotie van jouw merk. Natuurlijk wil je online zichtbaar zijn, maar hoe leuk is het als echte bezoekers zichzelf online laten zien met een cutout die mede mogelijk gemaakt wordt door jouw merk? Offline vormt een lifesizer dus een leuke gimmick, maar koppel je er een online winactie aan, dan zul je ook online zorgen voor zichtbaarheid van deze stunt!

Het perfecte cadeau voor een groot fan

Natuurlijk is het niet alleen maar business wat de klok slaat als we het hebben over lifesize cutouts van karton. Wat dacht je van een op-en-top persoonlijk cadeau voor de grootste fan van een bepaalde celebrity? Laat Jan Smit levensgroot printen voor je oma, of geef een levensgrote replica van zijn favoriete voetballer aan je neefje: succes gegarandeerd! Natuurlijk zullen hilarische foto’s niet uitblijven en dat maakt de feestvreugde alleen maar groter. Een lifesizer is echt het perfecte cadeau bij bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum of een ander feestje!

Makkelijk vervoeren en hergebruiken

Ga je voor een cutout van karton, dan kun je tegenwoordig kiezen uit vele kartondiktes. Zo kun je eenvoudig de balans opmaken tussen de duurzaamheid van het product, en het prijskaartje dat er aan je cutout gaat hangen! Een voordeel van ieder type karton is dat het licht van gewicht is en makkelijk rechtop blijft staan: een enkele staander erachter is voldoende. Even je standee verplaatsen is geen probleem door zijn minimale gewicht, en gebruik je hem slim, dan kan je hem ook bij een volgend event weer inzetten!

Ook verkrijgbaar in kunststof of hout

Wil je dat jouw lifesizer wat langer meegaat dan een paar losse evenementen? Moet hij na een paar maanden nog steeds fier overeind staan en jullie nog altijd aan het lachen maken? Dan is het misschien een goed idee om voor een ander materiaal te gaan dan karton. Hoewel het materiaal heerlijk lichtgewicht en betaalbaar is, is het niet gemaakt om jaren mee te gaan, of bijvoorbeeld stoten te incasseren. Of om vocht of wind te weerstaan! Wil je een dus cutout die wat langer meegaat? Spendeer er dan net wat meer en laat hem maken van forex (een soort kunststof) of van hout. Allebei ook uitstekende opties om een lifesizer echt mee te laten shinen!

Waar kan ik een lifesizer bestellen?

Is een kartonnen cutout precies wat jouw feestje nodig heeft? Dan is de volgende stap een betrouwbare partij vinden, die zo’n lifesizer perfect voor jou op maat kan maken. Wij raden een drukwerkspecialist aan, die je precies kan vertellen wat voor afbeelding het beste werkt, en je de beste tips kan geven in de keuze van het juiste soort karton.

Een goed voorbeeld van zo’n partij is Megavista: een doorgewinterde drukwerkspecialist die al jaren de mooiste cutouts in vele formaten oplevert. Benieuwd wat zij voor je kunnen maken? Neem eens een kijkje op hun site voor voorbeelden van de mooiste lifesizers!