Een snelle upgrade voor jouw huis? Ga voor nieuw schakelmateriaal

Het interieur van je huis up-to-date houden kan een kostbare aangelegenheid zijn. Soms ontkom je niet aan een verbouwing, of het vervangen van je vloer of keuken. Maar soms is investeren in de details in huis ook een slimme zet. Heb je er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om je schakelmateriaal te vervangen? Het is een slimme, snelle en relatief goedkope manier om je huis een hele andere look te geven. En meer praktische functionaliteiten! Een upgrade van je huis hoeft dus altijd kostbaar of ingewikkeld te zijn. Juist de details maken het verschil!

Wat valt er allemaal onder schakelmateriaal?

Schakelmateriaal is een overkoepelende term voor alle elementen in huis waarmee je elektriciteit kunt bedienen. Juist: al je lichtschakelaars, dimmers, stopcontacten en andere schakelaars in huis, bijvoorbeeld voor jaloezieën of andere raambekleding. Vaak zijn ze prominent in beeld, omdat ze op functionele plaatsen aan de wand zitten. Zijn ze dus enigszins gedateerd, dan heeft dat een nadelig effect voor je complete interieur. En het kan ook een risico vormen voor de veiligheid in huis!

Verschillende stijlen

Welke interieurstijl je ook in huis hebt, tegenwoordig is er zoveel keuze op het gebied van schakelmateriaal dat je zelfs de details in huis op jouw stijl kunt laten aansluiten. Kies bijvoorbeeld voor schakelaars en stopcontacten met rechte lijnen en hoeken van 90 graden als je een moderne look in huis hebt, of kies voor mooie afgeronde hoeken en zachte kleuren als een gezellige, landelijke stijl meer jouw ding is. Ook een andere kleur dan wit behoort vandaag de dag tot de mogelijkheden: wat dacht je van mat zwart of stijlvol rvs?

Slimme functies

Neem de functies van je schakelaars en stopcontacten eens onder de loep als je ze gaat vervangen. Sluiten de functionaliteiten nog wel aan bij je wensen, en zit elke schakeling op de gewenste plek? Misschien wil je bepaalde lichtschakelaars vervangen door dimmers, of wil je bepaalde verlichting automatisch aan laten springen. Laat je eventueel adviseren door een specialist: het gemak van de juiste schakelingen en aansluitingen op de juiste plek kan je woongenot zonder meer vergroten. Er is tegenwoordig veel meer mogelijk dan enkele decennia geleden!

Welk merk kies je?

Kwaliteit is natuurlijk een belangrijke factor bij nieuw schakelmateriaal. Je wilt niet inleveren op het uiterlijk van je schakelaars en stopcontacten, maar solide aansluitingen die 100% veilig zijn, zijn minstens zo belangrijk. Welk merk kies je dan voor je schakelmateriaal? Er bestaat een handjevol aanbieders die in Nederland erg populair zijn, en waarmee je dus uit kunt gaan van een kwalitatief aanbod hoogwaardig schakelmateriaal. Eén van de meest verkochte merken van dit moment is Busch-Jaeger: dit Duitse merk stelt kwaliteit en duurzaamheid van hun producten voorop, en is dus altijd een logische keuze.

Gemakkelijk online bestellen

Ga je voor schakelmateriaal van Busch-Jaeger, dan wil je daar niet de hoogste prijs voor betalen. En je wilt in één keer al je benodigdheden kunnen bestellen! Zo kun je snel aan de slag, en heb je alles bij de hand wat je nodig hebt om je schakelmateriaal te vervangen. Voor een ruim aanbod Busch-Jaeger schakelmateriaal kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht in de webshop van Elektro-kopen.nl. Je vindt er alle soorten schakelaars en contactdozen van Busch-Jaeger tegen de scherpste prijzen: bestel ze vanuit je luie stoel en laat ze binnen enkele dagen bij je thuis bezorgen.

Shop Busch-Jaeger schakelmateriaal >