omslag

De iMac voor Dummies

Nog verkrijgbaar in de boekhandel: iMac voor Dummies, derde editie, in de bekende gele serie. David Pogue schreef 'The Flat-screen iMac for Dummies' voor bezitters van de nieuwe iMac met het platte scherm. Het behandelt het besturingssysteem Mac OS X. Andree Hollander bewerkte dit boek voor de Nederlandse situatie, zoals hij in eerdere jaren ook de eerste en tweede editie had vertaald. De opmaak van het boek en de eindredactie werden verzorgd door Fontline in Nijmegen.

Inhoud

Het boek gaat in op het werken met de Dock, toegang tot internet en de mogelijkheden van alle programma's die bij de computer geleverd worden, zoals iPhoto, iTunes, iDVD, iMovie en AppleWorks. Ook is er aandacht aan het oplossen van eventuele problemen. De heldere Dummies-stijl maakt het een toegankelijk boek voor iedereen die niet gewend is met de iMac te werken.

David Pogue

David Pogue schreef veel boeken. In de serie '...voor Dummies' is hij medeauteur van 'Klassieke muziek voor Dummies'. Hij heeft daarnaast onder meer een aantal Missing Manuals bij O' Reilly geschreven. Hij heeft tien jaar lang een column geschreven voor het computertijdschrift MacWorld en schrijft sinds 2000 een column in de New York Times over technologie.